Hallin varaus ja vuokraus

Koirahallia on mahdollista vuokrata omaan käyttöön. Treenialueena on noin 130 m2 tekonurmi. Tilasta löytyy peilejä ja tarvikkeita monenlaiseen treenaamiseen. Aulatilasta löytyy lisäksi iso liitutaulu. Hinnat sisältävät ALVin.

Talvisin suositellaan jalkaan villasukat tai sisäpelikengät. Hallissa on peruslämpö, joten treeneihin kannattaa varata lämmin paita tai takki sekä liikunnalliset housut.

Hallin varauskalenteri löytyy tästä linkistä!

Kuukausittain vaihtuvan koodin saat maksettuasi vapaavuorokortin (30€). 

Miten varaat vapaavuoron:

Varaa kerralla maksimissaan 1h(kaksi perättäistä varausta). Jos jälkeesi ei ole tulossa ketään, saat jäädä hallille vapaasti seuraavaan varaukseen asti. Vapaavuorolainen voi tehdä varauksen aikaisintaan 24 h ennen varauksen alkua. Jos haluat ottaa mukaan treenikaverin, kaveripassi maksaa 5€/treenikaveri.

Laita avain takaisin avainkaappiin heti, kun olet avannut oven. Muista sekoittaa avainkoodi. Voit aina soittaa Sadulle ja kysyä, jos jokin mietityttää. 0408335329

Muista lenkittää koirasi hyvin ennen harjoitusta. Jos kuitenkin vahinko tapahtuu ja koira pissaa tai kakkaa halliin, puhdista kohta huolella siihen tarkoitetuilla aineilla. Juoksuinen narttu saa olla hallissa juoksuhousut jalassa. Rikkonaisista esteistä tai muista välineistä ilmoitetaan Sadulle. 

Vapaavuorolaisen käytössä ovat hallin aula sekä harjoitusalue. Muut tilat ovat Koirakoulun yksityisiä tiloja. Hallista löytyvät esteet ja muut välineet ovat vapaassa käytössä. Harjoituksen jälkeen ei tarvitse siivota hallia, kunhan se on turvallinen seuraavan tulla. 

Muista tarkistaa lähtiessäsi, että olet lukinnut oven sekä sekoittanut avainkoodin.

Hyviä harjoituksia!

Vapaavuorokortti30€/kk
Yksittäinen varaus 7:00-15:0015€/h
Yksittäinen varaus 15:00-21:0020€/h
Viikonloppu koko päivä 7:00-20:00150 €
Viikonloppu puolikas päivä 80€/6h