Tutustu

Löydä oma tuntisi!

Haluatko viikottaisen ryhmän vai haluatko aloittaa yksityisopetuksella? Myös verkkovalmennus on mahdollista, jos tuntuu että on vaikea sitoutua tiettyyn aikatauluun.

Mikä sopisi sinulle parhaiten?

Yksityistunnit

Moni koiran omistaja kokee, ettei tiedä, mistä aloittaa koirankoulutus. Yksityistunnin aikana käydään läpi koirakon haasteet ja tarpeet.

Viikkoryhmät

Ryhmiin voi osallistua ilman aiempaa kokemusta. Aiemmin harrastaneet voivat valita omalle tasolle sopivan ryhmän.

Etävalmennus

Verkko-opiskeluna suoritettavat kurssit, jotka opastavat koirakoita kotona tehtäviin harjoituksiin.

Koirakoulu Ama sijaitsee Porin Karjarannassa eli kävelymatkan päässä keskustasta. Koirakoulu Ama tarjoaa koulutusta aktiivisille kotikoirakoille, jotka eivät välttämättä ole lähdössä kisakentille, mutta tarvitsevat keinoja energian purkamiseen kotona. Tunnille voi lähteä mukaan, esimerkiksi jos koirakolla on jotain haasteita, halu kehittää arkielämän tilanteita helpommiksi tai löytyy kiinnostusta rakentaa hyvät pohjataidot koiran kanssa harrastamiseen. Kaikki koirat voivat osallistua iästä tai rodusta riippumatta.

Mietityttääkö aloittaminen?

Koskaan ei ole myöhäistä lähteä kehittämään koirakon välistä yhteistyötä, mutta aina ei ole mahdollista osallistua kursseille viikottain. Sitä varten on mahdollista varata etävalmennusta tai yksityisopetusta. Laita viestiä!

Terveisin Satu